264289 Multiplex Shark mode 2 electrische Elapor zwever RTF

<< Vorige - Volgende >>


264289 Multiplex Shark mode 2 electrische Elapor zwever RTF


Artikelcode: 264289264289 Multiplex Shark mode 2 electrische Elapor zwever RTF

264289 Shark mode 2 electrische zwever RTF


Op beginners afgestemde vliegeigenschappen en zeer robuuste constructie
Groot aantal tuningmogelijkheden (landingsbeschermingsglijvlak, landingsgestel, drijver, rolroeroptie, MULTIlight)
Doos als transportbox
Multiplex Shark RC zweefvliegtuig RTF 1070 mm  

Beschrijving

Als uitvinder van de wereldberoemde EasyStar heeft Multiplex zich tot taak gesteld om een modern en gebruiksvriendelijk concept met een FUN-factor van 100% te realiseren. Om een model te ontwerpen, waarbij je kan meegroeien en dat nooit saai wordt.

Dat heeft iets heel bijzonders opgeleverd: de MULTIPLEX SHARK!

Met de buitengewone decoratie ziet de SHARK er super uit en hij vliegt ook fantastisch. Het model wordt standaard via een richtings- en hoogteroer bestuurd. Het model is voorbereid op de rolroeroptie. Met de aanbevolen vliegaccu Li-BATT FX 3/1-950 is een minimale vliegtijd van 10 minuten mogelijk!

Dit vliegtuig kan in een handomdraai van een landingsgestel worden voorzien of met nog een "klik" in een watervliegtuig worden veranderd, waar u ook in de sneeuw plezier aan beleeft. Deze optionele accessoires moet iedereen die in het bezit is van een MULTIPLEX SHARK hebben. En voor de estheten is er nog het stijlvolle landingsbeschermingsglijvlak.

De SHARK kan na het vliegplezier heel eenvoudig worden gedemonteerd en weer in de doos worden opgeborgen. Zeer praktisch!

Model gemonteerd + servo's (incl. servoverlengstuk) + decoratie aangebracht, elektrisch model incl. aandrijving, vliegaccu, Smart SX zender en oplader.

€ 194.90
Voorraad: 0

Levertijd 3 tot 10 dagen


Aantal   Toebehoren
Copyright BMS RC TUNING - All Rights Reserved. Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners, used here for review purposes only. Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. BMS RC TUNING is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders en affiliates. Heb je vragen, opmerkingen of een klacht KLIK HIER om met ons contact op te nemen. Privacy Policy van BMS RC TUNING