Agama A215 1/8 nitro buggy kit

<< Vorige - Volgende >>


Agama A215 1/8 nitro buggy kit


Artikelcode: AgamaA215Agama A215  1/8 nitro buggy kit

Agama A215 1/8 off-road nitro Buggy kit A215   inclusief gratis 2017 Factory team hoodie    


De nieuw Agama A215 is een doorontwikkeling van de A8.

De gewichtsverplaatsing, ophanging en besturing zijn gewijzigd. De Agama A215 is door de aanpassing sterk verbeterd dat blijkt o.a. uit een podiumplaats op het EK 2014.
Verder zijn alle 3 diffs 4 voudig gelagerd en voorzien van een robuuste lagerinsert met o-ring, waardoor geen vuil kan binnendringen.
De bouwkit wordt geleverd met body, banden, inserts en velgen.
Verder wordt een set extra turnbuckels bijgeleverd om de spoorstangen kort of lang te rijden.
De middendiff steun wordt standaard geleverd met een alu verbindingsplaat, ook de nieuw uitgevoerde rem en de aangepaste steunen zijn een echte verbetering.

Als extra Bms service bieden we U de mogelijkheid om een A215 race roller te bestellen. Deze A215 race roller is een gebouwde kit die U naar eigen inzicht voorziet van electronica en aandrijving. De meerprijs van een A215 race roller bedraagd € 150,00. De A215 race roller wordt geleverd met verlijmde banden een transparante pc body en een basis set-up.
 Let op de bijgeleverde parts zoals banden, velgen en spoilers kunnen af fabriek gewijzigd worden in kleur, compound en uitvoering.

Features:
17mm Diamater Big-Bore Threaded Shocks
2mm Longer & Wider CNC 7075 Chassis
Centralised Engine Placement
Front, Centre &  Rear Captured CVD Style Driveshafts
Adjustable CNC Hinge Pin Holders
New High-Downforce Bodyshell
Side Mounted Centre Diff Plate w/Brake Caliper Pistons
Clunk Type Fuel Tank
Includes BETA Wheels, Inserts and V-Max Tyres!
€ 585.00
Voorraad: 0


Aantal   CombinatieaanbiedingenToebehoren


NMR002 Agama Factory Team Hoodie 2017 NMR002 Agama Factory Team Hoodie 2017
(Startaantal: 1 , Stukprijs: € 0.00 )Copyright BMS RC TUNING - All Rights Reserved. Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners, used here for review purposes only. Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. BMS RC TUNING is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders en affiliates. Heb je vragen, opmerkingen of een klacht KLIK HIER om met ons contact op te nemen. Privacy Policy van BMS RC TUNING