AX90048 Axial Bomber race truck 2/3 cell lipo 2,4 ghz

<< Vorige - Volgende >>


AX90048 Axial Bomber race truck 2/3 cell lipo 2,4 ghz


Artikelcode: AX90048AX90048 Axial Bomber 4WD race truck 2/3 cell lipo 2,4 ghz

Deze Axial 4wd Race truck is volledig kogelgelagerd, waterproof en geschikt voor 2 of 3 cell lipo.

Deze zeer robuust uitgevoerde truck met buizenframe  is voorzien van stalen tandwielen en een extreem lange veerweg waardoor geen terrein te ruw is voor deze race truck.

Wat heeft U nog nodig:

Rijaccu
Batterijen voor de zender
Lader


Axial RR10 Bomber Race Truck RTR
Axial is erg blij met de totstandkoming van deze RR10 Bomber Race Truck, omdat deze ontstaan is uit een samenwerking met niemand minder dan meervoudig Hammer Rock Racing kampioen Randy Slawson. Met groot enthousiasme hebben ze deze zeer mooie robuuste Axial RR10 Bomber Race Truck weten te ontwikkelen. Deze schaal 1 op 10 electro rc auto is voorzien van waterproof electronica waardoor er ten aller tijden gereden kan worden, zelfs als het regent of sneeuwt! De ESC kan zeer eenvoudig omgezet worden van nimh naar lipo stand en andersom doormiddel van een jumper. Hierdoor hoef je geen complexe menu's te doorlopen. Het enige dat je nodig hebt om aan de slag te kunnen met deze prachtige Axial RR10 Bomber Race Truck zijn een accu (nimh/lipo), lader en AA batterijen. Deze auto wordt volledig voorgemonteerd geleverd, waardoor je niets meer zelf in elkaar hoeft te zetten. Des te sneller kan de fun beginnen!

Verstelbare aluminium schokbrekers
De Axial RR10 Bomber Race Truck beschikt over een fantastische wegligging en biedt de nodige mogelijkheden om deze naar wenst af te stellen. Één van de belangrijke onderdelen die daar voor zorgen zijn de schokbrekers. Deze zijn gemaakt van sterk aluminium, en zijn in een handomdraai af te stellen aangezien er schroefdraad op zit. Hierdoor heb je geen gereedschap nodig om aanpassingen te verrichten. Daarnaast zijn deze gevuld met olie wat zorgt voor een optimale demping.

Een accu verwisselen was nog nooit zo makkelijk!
Het accu compartiment van de Axial RR10 Bomber Race Truck bevindt zich onder de motorkap aan de voorzijde van de auto. Door het verwijderen van slechts twee bodyclips is het mogelijk om je accu te verwisselen. Easy as that!!

Makkelijke toegang tot de electronica
Aangezien de Axial RR10 Bomber voorzien is van een stevige rolkooi lijkt het erg lastig om bij de electronische componenten te komen, maar dit schijn bedriegt. Doordat alle electronische onderdelen van deze auto centraal bij elkaar komen hoef je enkel de skidplate te laten zakken door de schokbrekers los te schroeven. Daarna kan je zeer gemakkelijk bij de electronica.

Bevestigingspunten voor de schokbrekers
De Axial RR10 Bomber Race Truck heeft meerdere bevestigingspunten voor de schokbrekers waardoor je deze op verschillende manieren kunt monteren voor de gewenste afstelling. Tevens is het mogelijk om de auto uit te voeren met een dubbel veersysteem. Mocht je tot in de puntjes aan de afstelling willen werken dan is het ook mogelijk om swaybars te monteren (niet inbegrepen), aangezien je dan de stugheid van de auto aan kan passen.

De Axial RR10 Bomber Race Truck is zeer gedetailleerd
Deze electro Race Truck is tot in het kleinste detail afgewerkt, te denken aan een polycarbonaat interieur met coureurs en een dashboard. De helmen van de coureurs zijn verwisselbaar, er worden namelijk verschillende helmen meegeleverd: motorsport, schedel en motorcross. Ook kleine details als schokbreker reservoirs en brandstofcellen zijn terug te vinden op deze prachtige Axial RR10 Bomber Race Truck.

Waterproof electronica
De Axial RR10 Bomber Race Truck is voorzien van waterproof electronica. Dit houdt in dat er ten aller tijden gereden kan worden met deze schitterende rc auto aangezien je niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden. Regen of sneeuw zal je dus niet weerhouden om een ritje te maken met deze mooie Race Truck.

De motor en regelaar van de Axial RR10 Bomber
De Axial RR10 Bomber heeft een 35-Turns brushed motor aanboord, welke voor een goede balans zorgt tussen racen en crawlen. De motor is voorzien van een ingebouwde ventilator waardoor deze tijdens het rijden gekoeld wordt. Dit zorgt voor een langere levensduur. De EA-5 regelaar (ESC) is waterproof uitgevoerd en geschikt voor het gebruik van zowel nimh als lipo accu's. Het is mogelijk om een lipo accu te gebruiken met een maximale spanning van 11,1V (3S). De Low Voltage Detection op de regelaar zorgt ervoor dat een lipo accu nooit onder voltage getrokken kan worden tijdens het rijden. Daarnaast is de Low Voltage Detection op zeer eenvoudige wijze in te stellen doormiddel van een jumper. Geen moeilijke instelling, maar gewoon een jumper omzetten en je bent klaar om te gaan rijden. Dit geldt tevens voor de Drag Brake instelling.

Tactic TTX300 3-kanaals zender
In de set van de Axial RR10 Bomber Race Truck bevindt zich tevens een handzender welke opereert op een storingsvrije frequentie van 2,4GHz. De Tactic TTX300 heeft 3 kanalen en zorgt voor een flink zendbereik. Ook is een voordeel dat de zender niet zal reageren op andere zenders waardoor je ten aller tijden zorgeloos kunt rijden, zelfs als je met meerdere personen de hobby gaat beoefenen.

Kenmerken van de Axial RR10 Bomber
- Ready to run
- Zeer robuust ontwerp
- Waterproof electronica
- Ook geschikt voor lipo accu's (max. 3S)
- Stuurservo met metalen tandwielen
- Meegeleverde Tactic TTX300 2,4GHz zender
- Verstelbare aluminium schokbrekers
- Accu verwisselen in een handomdraai
- AE-5 regelaar
- Krachtige 35-Turns brushed motor
- Makkelijke toegang tot de electronische componenten

Specificaties van de Axial RR10 Bomber
- Lengte: 570mm
- Breedte: 280mm
- Hoogte: 230mm
- Gewicht: 2.83kg
- Bodemvrijheid: 72mm

Dit heb je nog nodig om aan de slag te kunnen
- Accu (met Deans aansluiting)
- Lader
- AA batterijen

€ 539.95
Voorraad: 0


Aantal   Toebehoren
Copyright BMS RC TUNING - All Rights Reserved. Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners, used here for review purposes only. Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. BMS RC TUNING is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders en affiliates. Heb je vragen, opmerkingen of een klacht KLIK HIER om met ons contact op te nemen. Privacy Policy van BMS RC TUNING