Nieuws

Nieuws


Nieuwe produkten en info 07-10-2016

Nieuw in het assortiment een koel fan van casttle creation voorzien van een uni servo stekker.
Deze fan met kunstof bevestigingshuis is geschikt voor 1:8 en 1:10 short-cource electro motoren.
Verder van Agama racing de bekende 1:8 orange koppelingschoenen met 3 sets veren voor diverse ondergronden.
Deze Agama koppelingschoenen blinken uit in levensduur en betrouwbaarheid.
Het assortiment Beta olie blijkt een goede keus te zijn, de kwaliteit van deze olie wordt bevestigd door de diverse  Hormann en Elcon bigscale rijders, ook de 1:8 en 1:10 Agama, Traxxas en Maverick rijders zijn inmiddels overgestapt naar deze hoogwaardige Beta olie. Na meer dan 20 minuten rijden is de demping nog goed is een veel gehoorde opmerking.
Van Graupner hebben we afgelopen week een 4 kanaals schakelmodule gemonteerd die de verlichting verzorgd van een boot. Het betreft een 4 kanaalsmodule die de nuldraad schakeld tot 4 ampere per kanaal, de bediening geschied d.m.v. een stick en is gebaseerd op bedieningstijd (0,75ec of langer). Deze module is ook geschikt om b.v. uw benzinemotor, lier of een lichte motor (4 ampere) aan en uit te schakelen. Dankzij de kleine inbouwmaten en het lage gewicht kan deze module eenvoudig worden ingebouwd.


Bms rc Tuning Agama dag op 21 augustus 2016 te hengelo (Ov) 04-08-2016

Zondag 21 Augustus organiseren we naar aanleiding van diverse reactie's van rijders een Agama dag.
Deze dag zal plaatsvinden te Hengelo Overijsel bij Modelbouwclub Euregio aan de Baardinksweg 3 te Hengelo Overijsel.
Deze dag is er tijdwaarneming aanwezig en kunnen naar aanleiding van set-up wijzigingen de tijden bekeken worden.
Teamrijder Bart Mullink zal de gehele dag aanwezig zijn om U bij te staan met vragen over van alles en nog wat.
Deze dag is niet exclusief voor Agama rijders, ook beginnende en rijders met andere merken krijgen antwoord op hun vragen.
Verder dient u de kosten van een dagkaart (€ 10,00) te voldoen aan club Euregio.
Gaarne ontvangen we een mailtje wanneer je wenst deel te nemen aan deze dag. info@bms-rc-tuning.nl

Wilma,Bart en Benny Mullink

Nieuw in de shop 03-08-2016

Van Agama een Carbon shocktower shim van 6 mm die de shocktower 6 mm naar achteren verplaatst. Agama29300
Een Carbon stuurplaat met een extra ackerman positie en een uitsparing voor meer stuuruitslag Agama29063
Verder de nieuwe centrale dogbone aandrijving Agama24860 en 2 nieuwe front stabi's 2,7en 2,9 mm Agama8027 en Agama8029.
Van LRP de brushless Spin super sensored ESC en de vektor K7 sensored brushless 3600 kv motor. Deze 1:10 combo van € 129,95 (aanbieding)maakt van Uw maverick/traxxas en alle andere 1:10 modellen een race monster. 80230 en 50451
Van Fg een grote Cambermeter voor 1:5 modellen voor b.v. Hormann, Elcon en FG FG8540
Als laatste een 60 c 6000 mah 7.4 volt hardcase lipo van rcpower in stickformaat met deans stekker Voor € 59,95 RCPH60260

BMS demo tijdens de Hengelo-rally te Hengelo Gld

Het weekend van 27 en 28 Augustus organiseerd Bms rc Tuning in samenwerking met de HAMOVE tijdens de 51 ste HENGELO RALLY een Demo voor 1:8 /1:10 / 1:5 Rc modelauto's. Tijdens dit evenement zullen er 2 circuits worden aangelegd waar het hele weekend gratis kan worden gereden. Het betreft een zand/grasbaan die geschikt is voor 1:8 /1:10 en 1:5 modellen. Op deze baan kan gratis gereden worden met alle modellen van groot tot klein, hobby of pro in nitro, electro of benzine uitvoering, iedereen is welkom. Het 2de kleine circuit wordt aangelegd op een grotendeels harde klinker ondergrond. Op deze baan kan worden gereden met de door BMS rc Tuning gratis ter beschikking gestelde 1:10 Tamiya fighters.
Deze fighter buggy's zijn zeer geschikt om de jeugd kennis te laten maken met de RC modelbouw. Door de robuuste bouw en de low budget instapprijs is deze Tamiya fighter buggy een leuke start voor de beginner.

Voor de deelnemers aan het BMS demo event met modelbouwauto’s (Buggy’s schaal 1:5 / 1:8 / 1:10  ) biedt de organisatie het volgende aan :

  • Gebruik Camping naast de HAMOVE Molen gratis (eigen gedeelte voor deelnemers)
  • Deelname aan W/K Buffet op zaterdag avond mogelijk  € 20.- p/p incl. 2 cons. 
  • Deelname aan ontbijtbuffet op zaterdag en zondagmorgen mogelijk € 4.- p/p/p/d
  • Voor beide activiteiten geldt voorinschrijving, Het inschrijfformulier ontvangt U per mail onder vermelding van BMS Demo via ons contactformulier. Deze inschrijving is bedoeld om de catering te bepalen. Betalen van de catering kan op het evenement.
Camping is voorzien van alle faciliteiten zoals elektra, Wc- units, Douche- en Wasgelegenheid
met warm en koud stromend water.
Camping is geopend van donderdag 25 augustus 12.00 uur tot maandag 29 augustus 12.00 uur.
Alle deelnemers aan demo event zijn met aanhang van harte uitgenodigd :
Op vrijdagavond tijdens de gezellige instuif in het Oldtimer café in de HAMOVE molen
Op zaterdag avond tijdens de Bonte avond aansluitend aan het W/K buffet.
Locatie : HAMOVE MOLEN
         Varsselseweg 34
         7255 NR Hengelo Gld
         Gemeente Bronckhorst
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met :
Robert Kreunen/ Bms rc Tuning
Hamove Rallysecretariaat
e-mail : hengelorally@hamove.nl
e-mail: info@bms-rc-tuning.nl
Tel. 06-28813387

Graupner 3065,XHTP Balancerbord 2x 2cell en 2x3cell  XH en TP 14-04-2016

Met dit balancerbord is het mogelijk 2 x 2cell  of 2 x 3cell lipo packs te laden met een graupner lader met een enkele laaduitgang.
Alle Graupner lipo laders zullen het verschil in cellen met dit balancerbord corrigeren, wel dient de capaciteit van de lipo packs (mah en C)gelijk te zijn.
Met deze oplossing dient U bij instelling van de lader de spanning van de packs bij elkaar op te tellen. Verder dient U te laden met een seriekabel tussen de 2 lipo packs. 2x 2cell lipo wordt geladen als 14,8 volt pakket en 2x 3cell wordt geladen als 22,2 volt pakket

Dit balancerbord is erg handig voor 1:8 Buggy's, Truggy's en diverse modellen van Traxxas met 2 stickpacks.
Ook is het handig voor de traxxas rijder die 2 cell lipo rijdt.  2  lipo packs laden in een iets langere laadtijd dan de laadtijd van 1  lipo pack
Als laatste is het raadzaam de 2 packs die samen zijn geladen als set bij elkaar te houden. De laadtijd van de set zal dan niet wijzigen omdat de balanceertijd gelijk blijft.

Op de bijgevoegde handleiding vindt U de gewenste aansluitmethode.

Voor extra informatie kunt U zich vervoegen in de winkel.


AGAMA spoorverbreders 14-04-2016

Vanaf heden zijn naast de standaard 06229 Agama spoorverbreders  verbreders van +1 en +2 mm uit voorraad leverbaar.
Met deze spoorverbreders kunnen set-up wijzigingen doorgevoerd worden die veel invloed hebben op de stabiliteit en het rijgedrag. Het betreft sets van 4 stuks. 06230 en 06231.

Rocket snelheidregelaars en motoren 08-03-2016

Ons assortiment is vanaf heden uitgebreid met een lijn regelaars en motoren van Rocket.
Het betreft een lijn die geschikt is voor de hobby en de wedstrijdrijder in zowel sensored als sensorless.
Voor de 1:10 klasse hebben we gekozen voor een sensorless combo van 4300 kv en 60 ampere, deze combo kan tot 3 cell lipo worden gereden en kan snelheden halen boven de 100 km/uur.
De 1:8 Rocket combo is een 6 cell lipo combo van 2150 kv met een snelheids regelaar van 150 ampere, deze set is geschikt voor alle 1:8 buggy, truggy en monstertrucks van b.v. Agama, traxxas en maverick. De inbouwmaten van deze motoren zijn zeer goed en passen standaard in modellen van b.v. de traxxas slash 4wd. Op 6 cell lipo zijn dan geweldige snelheden te behalen. Ook in b.v.een Traxxas Erevo is deze combo zeer geschikt en door de sensored aandrijving is koppelverloop zeer vloeiend. Nieuws 07-01-2016

LRP

Lrp uitbreiding.
Door de zeer goede ervaringen met de Lrp 1:8 ESC en motoren hebben we besloten ook ons 1:10 assortiment uit  te breiden met de LRP produkten zoals de spin super en de spin pro. Onze brushles motoren lijn zal worden uitgebreid met Vektor K7 sensored lijn.

Nieuws 06-01-2016

Graupner Hott pistoolzender

S1018 Graupner Hott 8N zender +ontvanger+lipo+laad en usb kabel.

Met deze Nieuwe Graupner 8N (4 kanaals) Hott pistoolzender is Graupner plotseling marktleider op het gebied van wedstrijdzenders. Met zijn reactiesnelheid van 1,5 ms en een bereik van 500 mtr is de Graupner Hott zender een geduchte concurrent  van o.a sanwa, kopropo en spektrum.

Met zijn 4 eenvoudig in te stellen hoofdmenu.s, een standaard telemetriesysteem, linkshandige ombouw en diverse extra menu's voor crawling, vierwielbesturing, mixfunctie's etc is de Graupner Hott een zeer vvooruitstrevende zender die zeer breed kan worden toegepast in de huidige modelbouw.
Voor meer info over deze zender op de graupner site zie de link

De set wordt als volgt geleverd.

Graupner Hott zender X-8N
Graupner Ontvanger GR-8 ontvanger
Graupner 1 cell lipo 4000 mah zender accu.
Laadkabel voor de zender
Software: usb update kabel

Agama A215 E-buggy

De nieuwe produktie Agama A215 electric wordt eind januarie leverbaar.
Het betreft een Agama 1:8 E-buggy met een gewijzigde chassisplaat, een langere rear stiffener, en een nieuw design body. Verder wordt de Agama A215 E-buggy kit geleverd met een poly carbonaat spoiler van Beta, een set Volante banden en Beta velgen. 

With the strong emergence of the electric 1/8 market, we have decided to make a dedicated Buggy, rather than just a conversion of the established Nitro car. The A215E has been developed throughout the year in conjunction with our drivers to produce the best possible performance and ease of use kit possible. Using the already proven suspension geometry of the A215, the E version has been optimised for the weight distribution of the electric equipment and the torque characteristics of the motors to ensure the best possible performance. 
Using the inherent strength and quality already present in the A215, the A215E has has been tweaked in subtle, yet essential ways to maximise the performance of the electric power train and ensure the driver gets the best results.

Nieuws 16-12-2015

Czypu drom

Afgelopen weekend is de eerste wedsterijd gereden met de nieuwe Agama a215 E-buggy. Darren Bloomfield reed zijn Agama e-buggy naar de derde plek en Bart mullink wist zijn Agama naar een plek in de halve finale te rijden op de keiharde (bijna beton)leembaan van het Czypu Drom. De banden keus was bepalend op deze harde baan .
De Bate Cubez en Hurrican waren de beste optie.

Beta

De Beta Hurrican 1:8 buggy  is vanaf heden dan ook leverbaar in onze shop. Verder is de Beta polycarbonaat spoiler weer leverbaar, evenals de Beta tire glue en diverse Beta diff en shock olieen.

Fg

Onze speciale aanbieding van de Fg mini pin evo soft met spaakvelgen blijft op verzoek doorlopen tot de snert race. Rijders hebben aangegeven dat deze combinatie ook zeer goed werkt tijdens de Snert race.

Yellow rc stealth drone

De yellow rc stealth drone met een doorsnede van ca 40 cm is voorzien van een 2 megapixel vertikaal draaibare camera. De beelden en video's kunnen uitgelezen worden d.m.v. een mini sd kaart. Verder is de Yellow rc drone zeer goed gestabiliseerd d.m.v. een gyro  waardoor het vliegen met deze Yellow rc stealth drone eenvoudig is.
De set inclusief 2,4 ghz zender, lader en lipo is momenteel leverbaar voor de prijs van € 99,95

Agama A215 e-buggy

Van de nieuwe Agama E-buggy hebben we 3 kits weten te bemachtigen, het betreft een versie die wordt geleverd zonder doos en handleiding. de gearing is gewijzigd naar 12/39, dit betekend dat een pinion van 13 tands gelijk is aan de oude gearing van 10/43 met 17 tands pinion. De Agama A215 E-buggy bezit dezelfde opbouw dan de nitro versie, de rijeigenschappen zijn dan ook ongewijzigd. De wijzigingen zijn een nieuwe bodemplaat met langere achter stiffener. Een nieuw design polycarbonaat body, en een motorsteun met slede. Van deze 3 kits is er momenteel nog een beschikbaar. 


Bms rc Tuning bv Carburateur Reparatie. 25-02-2015

Vanaf heden hebben we de mogelijkheid om lagers in walbro carburateurs te plaatsen.
De uitlijning van de lagers gebeurt met een doorn, verder worden de lagers in de carburateur verlijmd.


Bms rc Tuning Agama  Nemo racing 12-02-2015

Vanaf heden is de nieuwe Agama buggy kit A215  uit voorraad leverbaar. Verder zijn de onderdelen ook aanwezig in onze winkel. Staat een artikel nog niet in de shop of op voorraad neem dan even contact op.
Verder ontwikkelen we een electro versie van de Agama A215, deze is binnenkort leverbaar.
Bart Mullink zal de eerste wedstrijd van 2015 in Holten gaan rijden met de nieuwe Agama A215. 
Update 18-02-2015
De wedstrijd was erg scuccesvol, Bart Mullink wist met de nieuwe Agama A215 alle drie finales te winnen. Verder reageert de Agama A215 goed op set-up wijzigingen, ook reageren de dempers goed op de sprongen. Al met al een geslaagde test. 

BMS136  11-02-2015

Nieuw 3 mm Achter stabi voor de Elcon cleon MMX

Nieuw Vallejo Airbrush verf. 04-02-2015


Vallejo Premium Airbrush Color is een acrylverf op water basis en is niet giftig. Door de samenstelling direct in de airbrush te gebruiken vanaf naaldgrootte 0.3mm. Voor de metallic kleuren en het werken met een kleinere naald geeft een extra verdunning met de 066 PC Reducer een nog mooier spuitbeeld.
 
Door de samenstelling heeft de Vallejo Premium Airbrush Color een zeer goede hechting op vrijwel alle oppervlakken en is daarmee uitstekend geschikt voor specialpaint werk, RC auto body's, muurschilderingen, modelbouw etc. Voor een betere hechting op gladde oppervlakken is het gebruik van de 061 PC Primer aan te raden.

Vallejo Premium Airbrush Color is samengesteld uit micro kleurpigmenten en een zeer resistent polyurethaan, zodat de verf bestand is tegen splinteren en craqueleren. Daardoor is de verf goed te gebruiken op flexible ondergronden, is bestand tegen hitte, is zeer kleurecht en voor de RC benzine rijders bestand tot 35% Nitro.

De Vallejo Premium Airbrush Color verflijn bestaat uit: heldere Opaque/Dekkende kleuren, sprankelende Metallic/Pearls, kleurechte Fluor kleuren en glinsterende, zeer kleurechte transparante Candy kleuren. Alle kleuren zijn geschikt voor detailwerk en grotere oppervlakten. klik op de link voor het assortiment.Nieuw bij Bms rc Tuning Rc power lipo's  19-12-2014

Rc power lipo's zijn speciaal vervaardigd voor de rc modelbouw en voorzien van een deans/tamiya/traxxas stekker en een XH balancerstekker. Deze XH balancer stekker is niet de enige in zijn soort, zo zijn er b.v. de XH/EH/EHR etc. Kijk bij aankoop van een RC Power lipo eerst naar uw lader welk type u nodig heeft. Een balancer kabel is nodig om uw cellen van de lipo te balanceren. Lipo accu's zijn in serie opgebouwd 1 cel is 3,7volt, 2 cel is 7,4volt 3 cel is 11,1volt enz, enz,  Tijdens het laden worden deze ieder voor zich gebalanceerd d.m.v de XH balancer stekker. De spanning van iedere cel is dan ongeveer gelijk. Verder is het van belang dat Uw RC power lipo niet te ver wordt ontladen. Stel daarom Uw snelheidsregelaar in op auto/cutoff of plaats een lipo buzzer in Uw rc model.

Om een lipo te laden heeft U dus een lader nodig met balanceer functie.

Rc Power lipo's zijn er in 2 varianten Hardcase voor o.a RC autos en Softcase voor de Rc vlieger.
De Hardcase versie is bestand tegen de trillingen die ontstaan tijdens het rijden over ruw terrein.
Door deze trillingen kunnen Lipo accu's opzwellen, hetgeen de levensduur sterk verkort.
Verder hebben alle RC power lipo's een codering in C (current) Deze C (current) staat voor de continue ontlaadstroom van een lipo. Hoe hoger de C (current) des te hoger wordt het koppel en de snelheid van Uw RC model.
Ook vindt U op iedere RC power lipo een MAH codering, deze staat voor mili/ampere/uur, deze codering bepaald de rijtijd van Uw Rc model.
Als laatste vindt U het voltage (volt)van de RC power lipo, deze spanning dient compatibel te zijn met Uw snelheidsregelaar en motor. Het voltage en de ontlaadstroom bepalen samen he vermogen (P) van Uw RC power lipo. Hoe groter het vermogen des te groter is het koppel en de snelheid van Uw RC model.
RC power lipo's voldoen ruim aan de coderingen die vermeld staan.

19-12-2014  Bms racing engines

De nieuwe BMS CNC gefreesde Zenoah  Tuningkit wordt toepepast op de Bms stockracer en de Bms full mod.

Deze Bms tuningskit is langdurig getest door onze teamrijders op verbruik, standtijd, koppel en topsnelheid.
Met deze Bms Tuningkit hebben teamrijders diverse regionale en nationale wedstrijden gewonnen met een verbruik van 500cc over een finale van 30 minuten.
Door gebruik te maken van CNC frees technieken zijn alle Bms tuningskits uniform en leveren dezelfde prestatie's.

Onze BMS tunings motoren worden standaard geleverd met een Walbro carburateur.

Onderstaand vindt U de wijzigingen die zijn toegepast op een full mod engine.
Voor meer info omtrent een specifieke Tuningsmotor verwijzen we naar de motorenafdeling

1 Geoptimaliseerde  en vergrote uitlaatpoort.
2 Geoptimaliseerde  en vergrote inlaatpoort.
3 De by-pas poorten zijn vergroot en geoptimaliseerd voor een betere flow.
4 De compressieverhouding is gewijzigd.
5 Het dubbele lager ter afdichtingvan de krukas is vervangen door een rubber keering.
6 Het standaard vliegwiel is vervangen door een lichtgewicht gebalanceerd vliegwiel.
7 De standaard Zenoah krukas is vervangen door een lichtgewicht volle krukas.

De inloopcylus is erg bepalend voor de standtijd van een (tunings) motor, wij adviseren om een nieuwe motor ca. een half uur stationair te laten indraaien.
Daarna een 2 tankjes brandstof leeg rijden onder lichte belasting (laagtoerig) met een rijke afstelling.
De volgende 2 tankjes leeg rijden met een normale afstelling, de motor mag dan nog niet volgas doortoeren.
Na 5 tankjes mag de motor volgas doortoeren en is klaar voor race gebruik.
 Bms rc Tuning  20 mm  compensatie membraam voor schokbrekers 18-12-2014

Vanaf heden is ons nieuw ontwikkelde 20 mm membraam voor schokbrekers leverbaar.
Het betreft een speciaal rubber membraam die de olie scheidt van de compensatie ruimte.
De flexibiliteit van het membraam is bepalend voor een goede compensatie van de schokbreker.
Na veel testwerk is nu het definitieve membraam klaar.
Het membraam wordt boven in de demper geplaatst en een gat met een speciale boring in de afsluitkap geboord.
Het gevolg van deze wijziging is een schokbreker die een gescheiden compensatie ruimte heeft, hierdoor kan er geen lucht meer uit de compensatie ruimte in de olie worden gezogen.
Deze aanpassing zorgt ervoor dat Uw schokbreker veel constanter blijft, en zelfs na een half uur nog een goede demping bezit. 
Prijzen van de membramen en de bewerking van de afsluitkap vindt U in de shop of in onze winkel .Bms rc Tuning Hengelo Gld Bronckhorst 20-11-2014

Elcon models

Begin deze maand hebben we besloten om Elcon Models op te nemen in onze winkel.
Elcon models is een rc bigscale merk dat goede resultaten boekt bij nationale en internationale evenementen.
Elcon Models is een nederlands bedrijf dat hoogwaardige RC bigscale produkten produceerd waaronder de bekende Elcon Cleon Mmx.
Enkele van onze Teamrijders zullen gaan rijden met Elcon models Auto's en produkten.
Verder is Elcon Models een uitbreiding die past bij ons bedrijf. Naast Hormann modeltechniek en fg Modelsport kan Bms rc Tuning de rijders in onze winkel en op het circuit nog beter ondersteunen.
Bms rc Tuning zal het Elcon Models assortiment geleidelijk opnemen in de voorraad.

Wilma en Benny Mullink

11-10-2014 Een nieuwe lijn auto's bij BMS Yellow rc 1:12 elektro rtr  buggy met 2,4 ghz zender, lipo en lader.


Yellow RC Racer electro buggy 2.4Ghz RTR

Op zoek naar een betaalbare en kwalitatief goede afstandbestuurbare auto? Dan is het merk Yellow RC de ideale keuze. Het merk maakt 1/12 modellen die een snelheid van maar liefst 35 km/h behalen! Er kan gekozen worden uit 4 verschillende modellen waaronder een; buggy, truggy, monster truck en een short course model. 

Standaard zijn de Yellow RC afstandbestuurbare auto's uitgevoerd met waterdichte elektronische componenten. Wanneer je dus per ongeluk een keer door een plas met water rijdt zal dit geen negatieve gevolgen hebben.

Yellow RC heeft de modellen direct uitgevoerd met een 2.4Ghz zenderset. Deze zenderset heeft een reikwijdte van ruim 150 meter en kan niet worden gestoord door andere signalen. De Yellow RC is makkelijk in gebruik en mede daardoor geschikt voor beginners. 

Luxe accessoires die standaard gemonteerd zijn: 4 olie gevulde aluminium schokdempers die geheel instelbaar zijn, gemonteerde en verlijmde extra grip banden op zwarte velgen, regelaar met lipo cutoff zo kan de lipo accu nooit te leeg worden gereden en geheel gespoten lexan body in de kleur rood of groen. 

De Yellow RC 1/12 Racers worden compleet ready-to-run geleverd inclusief 2.4Ghz zender, 850mah Lipo accu, Lipo lader en stickers!

Deze Yello rc modellen en de onderdelen zijn uit voorraad leverbaar, ook vindt U diverse tuningsparts bij de betreffende  modellen

Seciaal project

De Sonic Twins zijn 2 elektrisch en radiografisch bestuurde voertuigen met een geluidsinstalatie. De Sonic Twins vindt U bij verschillende culturele en muzikale evenementen. Bms rc Tuning heeft de Sonic Twins speciaal voor deze toepassing gebouwd. De Sonic Twins zijn geschikt voor ieder terrein, dankzij het hoge koppel en de lage snelheid van de 4 wiel aangedreven Sonic Twins is geen heuvel te hoog. De gebruiker kan de Sonic Twins op afstand bedienen. De reactie's zijn dan ook zeer divers !!!

Nieuwe produkten Bms rc Tuning 11-09-2014

Rc power lipo's

Sinds deze week is Bms rc Tuning dealer geworden van RC power lipo's voor gebruik in de modelbouw.
Het betreft zeer hoogwaardige lipo's in hardcase stickpakket formaat (auto's) en softcase (vliegen) uitvoering.
Al deze lipo's worden geleverd met met een Deans goldstekker en een XH balancerstekker.
In de Hardcase  lipo's vindt U ook 2 versie's met afgeronde hoeken die passen in b.v. Tamiya modellen.
Een van deze afgronde Rc power lipo's wordt geleverd met een Tamiya stekker, ook passen deze Rc Power lipo's in diverse startboxen en rotorstarts met een afgronde accukamer.
De produktie en niet onbelangrijk de kwaliteitscontrole van deze nieuwe RC power lipo's staat op een zeer hoog niveau en gebeurd in een moderne fabriek in Azie.
Binnekort verschijnen deze RC power lipo's in onze webshop.

Madmaxx 1:5en 1:6 offroad banden.

Vanaf deze week zijn de nieuwe Madmaxx offroad banden uit voorraad leverbaar bij Bms rc Tuning.
Het betreft de V-cross en de Mini-pin, tijdens de diverse testen in de afgelopen maanden is gebleken dat deze nieuwe Madmaxx banden ruim voldoen aan de eisen die een proffesionele 1:5 en 1:6 westrijdrijder stelt aan westrijdbanden in de huidige rc bigscale modelbouw.

Bms rc Tuning nieuws en info.

Europees kampioenschap 1:8 Buggy / Vakantie.

Vrijdag 01 Augustus is ons bedrijf vanaf 18,00 uur gesloten tot en met Maandag 11 Augustus i.vm. het EK buggy 1:8 in Sand am Main Duitsland. Voor info zie de link
Onze teamrijder Bart Mullink zal het EK gaan rijden met een Kyosho Inferno TKI3 aangedreven door een bullit
B-219 met een kevlar koppeling van BMS rc Tuning. De brandstof wordt verzorgd door Tycoon Fuel.Copyright BMS RC TUNING - All Rights Reserved. Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners, used here for review purposes only. Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. BMS RC TUNING is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders en affiliates. Heb je vragen, opmerkingen of een klacht KLIK HIER om met ons contact op te nemen. Privacy Policy van BMS RC TUNING