Over ons

Over ons


Uw achterhoekse Rc Specialist !

Bms rc Tuning bv uit hengelo gelderland (bronckhorst) levert voor de gehele modelbouw rc modellen en onderdelen uit voorraad. Deze onderneming wordt gerund door Wilma en Benny Mullink. Bms rc Tuning bv is gestart in een pand aan de Uilenesterstraat 29 te Keijenborg.  Bms rc Tuning bv aan de Uilenesterstraat 29 te Keijenborg is de locatie waar U op afspraak terecht kunt voor assemblage, reparatie, onderhoud en tuning van Uw rc model. 
Hierin leveren we diverse RTR (ready to run) modellen van o.a. Traxxas voor de beginnende en de gevorderde elektro, nitro of bigscale rijder.   
Ook leveren we diverse wedstrijd  bouwkits en onderdelen van o.a Agama,  FG modelsport, Elcon Models en Hormann.
Voor klein onderhoud of storingen aan Uw Rc auto, boot,  vliegtuig of heli  kunnen we U in hier van dienst zijn.
Verder zijn we zeer actief in de rc wedstrijd scene o.a. met bigscale modellen van Hormann, FG modellsport en Elcon Models.  In de 1:8 schaal met modellen van Agama.
Ook zijn we actief in tuningswereld van de bigscale motoren, onze BMS Zenoah tuningsmotoren scoren erg goed in nationale en internationale wedstrijden.   
De zenoah onderdelen zijn dan ook in ruime mate op voorraad.
Copyright BMS RC TUNING - All Rights Reserved. Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners, used here for review purposes only. Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. BMS RC TUNING is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders en affiliates. Heb je vragen, opmerkingen of een klacht KLIK HIER om met ons contact op te nemen. Privacy Policy van BMS RC TUNING