Over ons

Over ons


Uw achterhoekse Rc Specialist !

Bms rc Tuning bv uit hengelo gelderland (bronckhorst) levert voor de gehele modelbouw rc modellen en onderdelen uit voorraad. Deze onderneming wordt gerund door Wilma en Benny Mullink. Bms rc Tuning bv is gestart in een winkelpand aan de Uilenesterstraat in Keijenborg. Door de groei van ons bedrijf waren we genoodzaakt om te verhuizen naar een groter pand. Sinds eind November 2009 is onze winkel gevestigd aan de Kerkstraat 6 in Hengelo Gld (Bronchorst). Bms rc Tuning bv is een bedrijf waar U terecht kunt voor levering, assemblage, reparatie, onderhoud en tuning van Uw rc model.
Zie onze contactpagina voor meer info, een routebeschrijving en of een vragen formulier. 
Verder leveren we diverse RTR (ready to run) modellen van o.a. Hpi, Yellow rc, Maverick, Traxxas, Carson, Losi etc. voor de beginnende en de gevorderde elektro, nitro of bigscale rijder.   
Ook leveren we diverse wedstrijd rc bouwkits en onderdelen van o.a TLR, Agama, Graupner, Kyosho, FG modelsport, Elcon Models en Hormann.
Ook voor onderhoud aan Uw Rc auto, boot,  vliegtuig of heli evenals zenders, ontvangers, servo's,  regelaars en motoren kunnen we u van dienst zijn.
Verder zijn we zeer actief in de rc wedstrijd scene o.a. met bigscale modellen van Hormann, FG modellsport en Elcon Models.  In de 1:8 schaal met modellen van Team Xray, Losi Hpi en Kyosho.
Ook zijn we actief in tuningswereld van de bigscale motoren, onze BMS Zenoah tuningsmotoren scoren erg goed in nationale en internationale wedstrijden.   
De zenoah onderdelen zijn dan ook in ruime mate op voorraad.


Duurzaam ondernemen

In ons nieuwe pand aan de Kerkstraat 6 in Hengelo Gelderland hebben we gekozen voor zeer Hoog rendement verwarmings en koelsysteem. Het betreft een luchtbehandelings systeem dat de benodigde energie onttrekt aan de buitenlucht. Het rendement is ca 20% hoger dan een conventionele verwarmingsketel.
Omdat we voor dit systeem hebben gekozen maakt Bms rc Tuning geen gebruik van een gas aansluiting. Onze Onderneming verbruikt geen fossiele brandstoffen in de vorm van aardgas t.b.v. verwarming og koeling. Sind kort is onze energie behoefte in de vorm van electra overgedragen aan Mainenergie. Dit bedrijf garandeerd dat hun natuurstroom voor 100% is opgewekt met natuurenergie zoals water en wind. De term verantwoord duurzaam ondernemen is niet alleen een term maar kan op een eenvoudige manier toegepast worden.


Copyright BMS RC TUNING - All Rights Reserved. Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners, used here for review purposes only. Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. BMS RC TUNING is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders en affiliates. Heb je vragen, opmerkingen of een klacht KLIK HIER om met ons contact op te nemen. Privacy Policy van BMS RC TUNING