Agama4267 Radiator(5) / branstofkoeler

Motoren

 | 

Zenoah motoren

 | 

Zenoah parts/tuning

Volgende >>


Agama4267 Radiator(5) / branstofkoeler


Artikelcode: Agama4267Agama4267 Radiator(5) / branstofkoeler

04267 Radiator(5) / branstofkoeler

Deze brandstofkoeler heeft een tule aansluiting voor nitro en benzineslang.
Door de koelende werking van deze brandstofkoeler zal er minder snel vapor-lock optreden en zal het verbruik van de motor afnemen.

Monteer deze brandstofkoeler met de bijgeleverde montagematerialen op een zo koud mogelijke plaats in uw auto of ander voertuig.

Vapor-lock

Vapor-lock is een fenomeen dat zich voordoet bij warme omstandigheden. Door de warmte zal brandstof verdampen in b.v. een brandstofleiding waardoor een bel ontstaat die de brandstof toevoer verminderd of zelfs stopt. Bij b.v. bezinemotoren met walbro carburateurs is Vapor-lock optie's te zien aan een lege brandstofbel.
Het gevolg is een motor die te arm gaat draaien en slecht start. In veel gevallen is een warmloper van Uw motor het gevolg.
Een manier om Vapor-lock  te verminderen is de brandstof te koelen d.m.v. deze brandstofkoeler.
€ 17.15
Voorraad: 5


Aantal   
Copyright BMS RC TUNING - All Rights Reserved. Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners, used here for review purposes only. Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. BMS RC TUNING is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders en affiliates. Heb je vragen, opmerkingen of een klacht KLIK HIER om met ons contact op te nemen. Privacy Policy van BMS RC TUNING